Ideen bag

Powder 8 er Danmarks nyeste skiklub, der blev stiftet i foråret 2013 af en gruppe inkarnerede skiløbere. Vi har alle lært hinanden at kende igennem oplevelser i bjergene, hvor vores passion for skiløb i dyb sne har ført os sammen. Vi har stiftet Powder 8, da Danmark mangler en skiklub, hvor samlingspunktet er glæden ved off-piste skiløb. Hos os fokuserer vi ikke på niveau, om du har en skilæreruddannelse, eller hvilket resultatet du har med i bagagen fra en skikonkurrence. Hos os handler det om at have det sjovt og udvikle sit skiløb gennem oplevelser udenfor pisten.

I løbet af vinteren arrangerer vi rejser rundt i hele verden i jagten på spændende freeride oplevelser. I øjeblikket er har vi planlagt skirejser rundt i Europa og Japan. Du kan læse meget mere og se priser på rejserne – klik på ”Skiture” i menulinjen og vælg den aktuelle sæson.

Klubbens fokus er skiløb, men vi har også sommeraktiviteter på programmet. Vi elsker aktiviteter såsom surfe, mountainbike, longboarde, kitesurfe, løbe mf.

Vi byder alle kommende medlemmer velkommen

De bedste hilsner

Bestyrelsen

En tanke om “Ideen bag

  1. Pingback: Velkommen til Powder8 skiklub » Powder8

Kommentarer er lukket